De officiële Disney hotels

De 7 officiële Disneyhotels zijn:

Disneyland® Hotel officieel
Het Disneyland Hotel is het beste hotel dat Disneyland heeft de kwaliteit, service, gastvrijheid en locatie zijn super dit hotel ligt vlak naast de ingang van het Disneyland Park.

Disney’s Hotel New York®
Als je opzoek bent naar een verblijf in New Yorkse stijl dan is Disney’s Hotel New York echt iets voor u.

Disney’s Newport Bay Club®
In Disney’s Newport Bay Club, aan de oevers van Lake Disney, vindt u de stijl en charme van het New England van voor 1900.

Disney’s Sequoia Lodge®
Ontspan midden tussen de hoge pijnbomen, in de woeste charme van deze comfortabele boshut, die is geïnspireerd op de nationale parken van Amerika.

Disney’s Hotel Cheyenne®: boeken of foto’s bekijken
Drijf de kleintjes bijeen, zet je hoed op en check in Hotel Cheyenne, het Disney Hotel dat een hommage brengt aan het oude Westen…

Disney’s Hotel Santa Fe®
Ervaar hoe het voelt middenin de monumentale landschappen van het Zuidwesten van Amerika in de heldere kleuren en de geometrische vormen van Disney’s Hotel Santa Fe, dat helemaal is opgetrokken in Navajostijl.

Disney’s Davy Crockett Ranch®
Terug naar de natuur. Een eigen blokhut om tot rust te komen in een schilderachtige, landelijke omgeving die geïnspireerd is op de heldhaftige pionier Davy Crockett.
ook kamperen met de echte tent is mogelijk. In de omgeving van het park zijn verschillende campings te vinden. De bekendste is Le Chêne Gris. De meeste mensen die op deze camping verblijven combineren een dagje attractiepark met een dagje Parijs.

U kunt natuurlijk ook vanuit uw accommodatie in Parijs naar Disneyland rijden. Het park ligt op zo’n 32 kilometer en iets meer dan een half uur rijden van de stad verwijderd. Houd er wel rekening mee dat u het beste vroeg kunt komen, omdat de kans anders groot is dat u ver van de ingang moet parkeren en lang in de rij moet staan voor toegangskaarten.

Last minute Disneyland Parijs
Parijs is een stad waar je heerlijk kunt genieten, iedere dag zijn hier veel mensen te vinden. Uit alle landen komen de mensen naar de stad Parijs om hier de Eiffeltoren te gaan bekijken, maar er is meer te doen in deze stad dan alleen de Eiffeltoren. Er zijn verschillende musea waar je een kijkje kunt nemen, maar dat is nog niet alles. Vraag de kinderen maar eens wat er te doen is in Parijs, het eerste wat zij op zullen noemen is Disney! Jong en oud kunnen gaan genieten van een heerlijke last minute Disneyland Parijs. Voor weinig geld kun je namelijk genieten van deze last minute Disneyland Parijs, je kunt een aantal dagen hier naar toe gaan, hier overnachten en dan eens bekijken wat de mogelijkheden verder zijn op het park. De kinderen zullen al veel kunnen vertellen over het park ook al zijn zij hier nog niet geweest. Op de tv, van klasgenootjes en op internet kunnen zij hier al afbeeldingen over hebben gezien. Maar is het leuk om hier met het hele gezin naar toe te gaan? Dat zeker! De kinderen genieten volop en daarom kun je maar beter alvast op zoek gaan naar een last minute Disneyland Parijs.

Op vakantie naar Disneyland Parijs lastminute


Als je toch op vakantie wilt gaan kun je maar beter een leuke last minute Disneyland Parijs kiezen. De kinderen vermaken zich hier prima en zullen zich geen seconde vervelen. Dit is dan ook de reden dat het geweldig is dat er ook een last minute Parijs wordt aangeboden. Maar wat is de reden dat jij gebruik wilt maken van een last minute Disneyland Parijs? Wil je de kinderen verrassen, of heb je misschien wat te vieren? Want ook dan kun je natuurlijk volop gaan genieten van deze aanbiedingen. Voor kleine bedragen kun je al een aantal dagen of een heel weekend met overnachtingen in deze stad gaan verblijven. Het vervoer kun je soms nog zelf moeten regelen maar er zijn ook last minute Disneyland Parijs waar het vervoer bij zit inbegrepen. Dit is natuurlijk helemaal ideaal en je kunt hierbij dan ook echt alle aandacht richten op de reis. Je kunt gaan genieten, zeker als je met de trein gaat, de tassen goed opbergen, een spelletje doen met de kinderen of lekker naar buiten kijken. Tijdens de reis ga je heerlijk genieten. Je kunt daarom nu gaan kijken wat de last minute Disneyland Parijs voor de aankomende tijd gaat worden, is het erg goedkoop? Hoeveel mogelijkheden zijn er nog? Weet je ook hoe je de mogelijkheden kunt ontdekken?

Online hotel boeken

Als je gebruik wilt maken van de last minute Disneyland Parijs kun je ook de online mogelijkheden gaan bekijken. Als je namelijk gaat zoeken op last minute Disneyland Parijs dan krijg je een overzicht waar dat de aanbiedingen nu worden aangeboden. Je kunt deze eens met elkaar gaan vergelijken en dan de beste keuze maken. Het kan namelijk maar lekker goedkoop zijn, dat is toch ook waar je van wilt gaan genieten? Als het stukken goedkoper dan, dan is het toch beter dan de volle mep te gaan betalen? Kies daarom nu zelf voor de last minute Disneyland Parijs, ontdek zelf de mogelijkheden van de last minute Disneyland Parijs. Je gaat er veel van genieten want het geld dat je nu over gaat houden kun je besteden aan leuke dingen, hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een extraatje voor de kinderen, lekker eten in de stad of nog een extra dag!

Het reisbureau
Vraag de kinderen maar eens of dat ze mee gaan naar Parijs, waarschijnlijk hoef je het maar een keer te vragen want de kinderen denken meteen dat ze mee mogen naar Disney. Het is een heerlijke bestemming voor de kinderen en ze gaan daar ook volop van genieten. Ontdek daarom nu zelf de voordelen die er zijn en kijk ook eens bij het reisbureau naar de prijzen. Eens in de zoveel tijd hangen er aanbiedingen op het raam en het zou zomaar kunnen dat er een tussen hangt van Disney. De enige manier om hier achter te komen is te gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn. Kom daar daarom nu achter en ontdek zelf wat je het beste kunt gaan doen, online boeken of toch via het reisbureau? Let goed op de prijzen en ga deze goed vergelijken zodat je in ieder geval weet wat de mogelijkheden gaan zijn voor je. De beste keuze kun je zelf maken omdat je weet welk budget je maximaal te besteden hebt. Nu maar hopen dat er leuke aanbiedingen zijn als je een leuke reis wilt gaan boeken, de kans is groot dat het wel zo is want ieder jaar willen er veel mensen naar Disney en dan kun je leuke aanbiedingen tegenkomen! Ga daarom nu direct op zoek en zorg dat jij een leuke aanbieding hebt!